بهترین روش برای برداشت ناخن کاشت شده در خانه
کاشت ناخن یکی از روشهای مدرن برای مانیکور کردن ناخن دست است که امروزه در بین بانوان بسیار رایج شده است. آنها با هر بار کاشت ناخن، میتوانند ناخنهای خود را به طرح، رنگ و یا اندازه دلخواهشان طراحی کنند. اما گاهی اوقات شرایطی پیش میآید که افراد بخاطر شرایط شغلی، رفتن به مدرسه، یا از طرح، رنگ و اندازه ناخنهایشان راضی نیستند؛ در نتیجه تصمیم به برداشتن ناخنهای خود میگیرند.
در این مواقع بعضی از خانمها ترجیح میدهند به جای مراجعه به ناخنکار با تجربه، خودشان در خانه اقدام به برداشت ناخنهایشان کنند تا در صرف زمان و هزینههای خود صرفهجویی کرده باشند. ما در این مقاله شما را با چند روش ساده برای ریمو کردن اصولی ناخنهایتان آشنا میکنیم تا ناخنهای کاشت شده را با کمترین آسیب به بافت ناخن از روی ناخنهای خودتان بردارید.
روش های برداشت ناخن کاشت شده در خانه
گرچه همیشه برداشت ناخن کاشت شده در سالنها توسط افراد حرفهای توصیه میشود؛ اما بعضی افراد ممکن است به دلایلی چون کمبود وقت و هزینه آن، ترجیح دهند خودشان در خانه ناخنهای کاشت شده را برداشت یا اصطلاحا ریموو کنند. در ادامه ما ضمن معرفی وسایل مورد نیاز برای برداشتن کاشت ناخن در منزل، به چند روش ساده و آسان را برای ریمو کردن آنها در خانه اشاره میکنیم.
برای آنکه بتوانید ناخنهای خود را در خانه برداشت کنید، از قبل باید وسایل اولیه آن را تهیه کرده باشید، ما در این مقاله با توجه به معرفی هر روش برداشت ناخن، وسایل مورد نیاز آن را نیز معرفی میکنیم.
روش اول: استفاده از استون و آب گرم برای برداشت ناخن کاشت شده
برای برداشت ناخن در منزل به کمک این روش، لازم است تا موارد زیر را آماده کنید:
- استون
- ناخن گیر
- چوب کوتیکول
- آب گرم
- موچین
- دو عدد کاسه
- ژل
مراحل برداشت ناخن در منزل به کمک استون و آب گرم
در ادامه مراحل برداشتن کاشت ناخن در منزل را به این روش خواهیم گفت:
- اولین مرحله برای برداشت ناخنها، کوتاه کردن آنها به وسیله ناخنگیر است.
- سپس بعد از کوتاهی آنها سعی کنید با کمک چوب کوتیکول پوست اطراف ناخنها را بدون هرگونه آسیبدیدگی، تمیز و به زیر کوتیکولها بکشید.
- در گام بعدی ناخنهای خود را بعد از مالیدن ژل در اطرافشان که صرفا برای حفاظت از پوست انگشتان شما در برابر اثرات استون است؛ به مدت ۳۰_ ۴۰ دقیقه در کاسه استون فرو ببرید تا پس از نرم شدن ناخنهایتان توسط استون بتوانید آنها را با موچین جدا کنید.
نکته: به یاد داشته باشید که کاسه استون را باید در یک کاسه آب گرم قرار دهید تا استون گرم شود و کارایی بهتری داشته باشد.
روش دوم: برداشت ناخنها با استفاده از استون و فویل
برای ریموو کردن ناخن در خانه به کمک استون و فویل، نیاز دارید تا موارد زیر را تهیه کنید:
- فویل آلومینیومی
- استون
- پنبه
- ناخنگیر
- ژل
- بافر
- پولیش ناخن
مراحل برداشت ناخن در منزل به کمک استون و فویل
برای استفاده از این روش و ریموو ناخن های کاشت مراحل زیر را پشت سر بگذارید:
- در این روش نیز ابتدا ناخنهایتان را به وسیله ناخنگیر کوتاه کنید.
- پس از کوتاهی، با سوهان کشیدن ناخنها آنها را از حالت صاف درآوردید تا استون به درون آنها به راحتی نفوذ کند.
- در ادامه بعد از مالیدن ژل بر روی پوست دستها، پنبه یا پد لاک پاکن را از استون آغشته و بر روی ناخنهایتان قرار دهید.
- در آخر ناخنها را به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه با فویل بپوشانید تا با نرم شدن ناخنها، بتوانید آنها را با کمک موچین از ناخن های خودتان جدا کنید.
روش غیر استونی برای برداشت ناخنهای کاشت شده
از آنجایی که استون یک ماده شیمیایی است ممکن است برای برخی افراد سبب حساسیت شود؛ درنتیجه شما میتوانید با روشهای زیر ناخنهای خود را ریموو کنید.
برداشت ناخن به وسیله نخ دندان
این روش به ابزار کمتری برای حذف ناخنها نیاز دارد. کافی است شما در خانه نخ دندان و چوب کوچکی مانند خلال دندان داشته باشید. البته برای استفاده از این روش حتما باید شخص دیگری برای کمک در کنار شما حضور داشته باشد.
در این روش شما باید چوب را برای ایجاد یک ورودی برای نخ دندان در زیر ناخنهایتان فرو ببرید؛ تا لایه ناخن مصنوعی از ناخن خودتان کمی فاصله بگیرد که نخ دندان بتواند در این فاصله قرار بگیرد. در ادامه از شخص دیگری بخواهید که با چند بار حرکت دادن نخ دندان به صورت ارهای، ناخن را جدا کند.
این روش به کسانی که ناخنهای نازک و حساسی دارند توصیه نمیشود.
برداشت ناخن کاشت شده به وسیله آب گرم
شما برای استفاده از این روش فقط به یک ناخنگیر برای کوتاه کردن ناخنها و یک کاسه آب گرم نیاز دارید.
پس از آنکه ناخنهایتان را کوتاه کردهاید، آنها را به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه (مدت زمانی که چسب ناخنها نیاز دارد تا به وسیله آب گرم حل شود) در داخل یک کاسه آب گرم (دمای قابل تحمل برای انگشتان شما) قرار دهید. در صورت جدا نشدن ناخن کاشت شده این فرآیند را مجددا تکرار کنید.
برداشت ناخن کاشت شده به وسیله سوهان
این روش به کمک ابزاری مانند ناخنگیر، سوهان ناخن، روغن تقویت ناخن، چوب کوتیکول، قیچی ناخن انجام میشود.
در گام اول ابتدا با کمک ناخنگیر ناخنهای خود را تا حد ممکن کوتاه کنید. سپس با استفاده از چوب کوتیکول پوست اضافی ناخنها را به عقب بکشید، در ادامه به وسیله سوهان ناخن سعی کنید تا زمانی که به بافت ناخن خودتان برسید ناخن های کاشت شده را سوهان بزنید. در آخر از آنجایی که این روش برای ناخنهای شما یک روش سخت و خشن است، سعی کنید با روغن تقویت ناخن، آنها را تقویت کنید.
نکات مهم در هنگام برداشت ناخن در خانه
- تمام این روشها نیازمند صبر و حوصله شماست؛ چرا که ممکن است برای رسیدن به نتیجه دلخواه نیاز باشد تا هر کدام تکرار کنید.
- در هر کدام از این روشها سعی نکنید به زور ناخنها را از ناخن خودتان جدا کنید
- بعد از اتمام ریموو ناخن از یک مرطوب کننده یا روغن تقویت ناخن استفاده کنید؛ زیرا که با روش استون پوست خشک و حساس میشود، با سوهان ممکن است ناخن خراش بخورد، در نتیجه استفاده از مواد تقویتی ضروری است.
- در صورتی که کاشت ناخن باعث قارچ یا عفونت ناخن شما شد، سعی کنید یک بازه زمانی به ناخنهای خود استراحت بدهید.
- بعد از هربار که ناخنها را ریموو کردید، سعی کنید تا کاشت بعدی ناخنهایتان حداقل ۱۰ روز به آنها استراحت دهید.
سخن آخر
گرچه مراجعه به ناخنکار حرفهای برای برداشت توصیه میشود؛ اما در صورتی که خودتان مجبور به برداشت ناخن های کاشت شدهتان بودید، سعی کنید این عمل را با دقت و مطابق با یکی از روشهای گفته شده در این مقاله انجام دهید؛ تا علاوه بر برداشت ناخن های کاشت شده مانع از آسیب دیدن بافت ناخنهای خودتان شوید. در پایان ما منتظر نظرات شما هستیم.