وبلاگتکنولوژی

تغییر اندازه تصویر بدون برش آن در فتوشاپ

یکی از نیاز های مبرم کسانی که با تصاویر مختلف سر و کار دارن تغییر اندازه تصویر بدون برش آن تصویر است که میتونن با خوندن این مقاله به هدفشون برسند.

یکی از نرم افزار های کاربردی که زیاد مورد استفاده قرار می گیره نرم افزار گرافیکی فتوشاپ (photoshop) است محصولی شرکت ادوبی (Adobe).

ما در این مقاله قصد داریم آموزش استفاده از این نرم افزار رو برای تغییر اندازه تصویر مورد نظرتون در اختیار شما قرار بدیم.

انتخاب تصویر در فتوشاپ (photoshop)

برای انتخاب تصویر مورد نظرتون در فتوشاپ باید ابتدا از منوی file زیر منوی open رو انتخاب کنید و تصویر مورد نظرتون رو از داخل فایل های سیستم خودتون انتخاب کنید و روی open کلیک کنید.

 

ورود سایز تصویر دلخواه در فتوشاپ (photoshop)

بعد از انتخاب تصویر مورد نظرتون باید اندازه دلخواهتون رو وارذ کنید. برای این کار باید ابتدا منوی image رو باز کنید و از داخل زیر منوهای مختلف اون ، image size رو انتخاب کنید.

بعد از انجام مرحله بالا با پنجره ای مواجه می شید که باید سایز و رزولوشن تصویر مورد نظرتون رو وارد کنید و تنظیمات مختلف اون رو انجام بدین.

در قسمت pixel dimensions عددی به صورت ممیز دار نوشته شده است که نشان دهنده حجم تصویر مورد نظر شماست و این قسمت دارای دو فیلد می باشد که به شما مقدار عرض (width) و ارتفاع (height) تصویر شمارا با واحد های اندازه گیری مختلف نشان می دهد که شما می توانید این واحد ها را از طریق زبانه مقابل ان ها تغییر دهید…از طرفی با تغییر مقدار فیلد ها می توانید مقدار عرض و ارتفاع تصویر خود را تغییر دهید…

در قسمت document size نیز همانند قسمت pixel dimensions می تونید عمل کنید و هردو یک عمل را انجام می دهند. با این تفاوت که در قسمت document size می تونید رزولوشن تصویر خودتون رو تغییر بدین که برای کار های مختلف رزولوشن های استاندارد مختلفی تعریف شده است، مثلا برای تصاویر مورد استفاده در وب رزولوشن ۷۲ پیکسل مورد استفاده قرار میگرد و یا در طراحی بنر و کارت ویزیت رزولوشن ۳۰۰ پیکسل…

هرچه مقدار این پیکسل بیشتر باشد تصویر ما باکیفیت تر و متناسب با همین کیفیت دارای حجم بیشتری هم خواهد بود…

توجه:  دقت کنید که این استاندارد ها بر اساس pixels/inch تعریف شده اند و نباید براساس pixel/centimeters مقدار دهی کنید.

برداشتن تیک مربوط به قسمت constrain proportions باعث میشه تا محدودیت انتخاب سایز غیرفعال بشه و شما بتونید اندازه هایی با نسبت عرض به ارتفاع مختلف انتخاب کنید…

تیک آخر هم resample  است که مشخص می کند برنامه فتوشاپ با چه الگوریتمی مقدار های جدید را بر روی تصاویر اعمال کند. در این قسمت bicubic automatic (حالت اتوماتیک) برای بیشتر موارد مثل کوچک کردن تصاویر مناسب می باشد اما برای بزرگ کردن تصاویر می تونید موارد دیگه رو تست کنید.

بعضی از تصاویر هم اندازه استاندارد خودشون رو دارن که لیستی از اون هارو براتون قرار میدم.

سایز استاندارد بنر های تبلیغاتی وب سایت:

برحسب پیکسل می باشد

عرض ۱۲۰ در ارتفاع ۲۴۰

عرض ۴۶۸ در ارتفاع ۹۰

عرض ۱۲۵ در ارتفاع ۱۲۰

عرض ۷۲۰ در ارتفاع ۹۰

عرض ۳۰۰در ارتفاع ۲۵۰

سایز استاندارد برگه های مختلف:

برحسب سانتی متر می باشد

برگه A4: عرض ۲۱ در ارتفاع ۲۹.۷

برگه A5: عرض ۱۴.۸ در ارتفاع ۲۱

برگه A6: عرض ۱۰.۵ در ارتفاع ۱۴.۸

برگه A3: عرض ۲۹.۷ در ارتفاع ۴۲

برگه B5: عرض ۱۷.۶ در ارتفا ۲۵

برگه B5: عرض ۲۵ در ارتفاع ۳۵.۳

برگه B3: عرض ۳۵.۳ در ارتفاع ۵۰

برگه C6:عرض ۱۱.۴ در ارتفاع ۱۶.۲

برگه C5: عرض ۱۶.۲ در ارتفاع ۲۲.۹

برگه C4: عرض ۲۲.۹ در ارتفاع ۳۲.۴

برگه DL: عرض ۱۱ در ارتفاع ۲۲

در این مقاله آموزش تغییر اندازه تصویر بدون برش تصویر رو در اختیارتون قرار دادیم که بتونید با کمک ان تصاویر مورد نظر خودتون رو سفارشی سازی کنید…در مقالات بعدی به شما آموزش خواهیم داد که تصاویر خودتون رو با کیفیت تقریبا ثابت ولی با حجم های مختلف ذخیره کنید که میتونه کمک شایانی برای کاهش حجم تصاویرتون بهتون بکنه.

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

  1. با سلام و تشکر از آموزش مفید و کاربردیتان
    هر چند ممکنه مایه گستاخی بنده باشد ولی خیلی راغبم که آموزش فتوشاپ را بصورت رایگان از سایت شما آموزش ببینم چون بازنشسته هستم و بودجه آموزش گام به گام را ندارم . خیلی ممنونم بخاطر همه چیز.🙏🌹

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن